Referenties

Let others do

T H E  T A L K I N G

Een goede review is goud waard.
Het is niet meer dan menselijk dat je het leuk vindt om te horen dat je iets goed hebt gedaan. En als je klanten tevreden zijn is dat de kroon op je werk. Maar het is niet alleen leuk voor jezelf, het is ook nog eens de beste reclame. Mond tot mond!
Daarom heb ik hieronder een aantal referenties verzameld. Ik zou het leuk vinden als ik een opdracht voor je mag uitvoeren!
Misschien staat jouw referentie er binnenkort ook bij!

Referenties


Benieuwd naar enkele ervaringen van opdrachtgevers waar ik voor gepresenteerd heb? Lees ze hier!

Adjiedj Bakas -
Spreker & trendwatcher


"Kim is niet alleen een plaatje om te zien. Ze is een vakkundige dagvoorzitter die goed kan improviseren. Ze brengt Limburgse losheid, humor en gezelligheid in de zaal! Ik vind het een genot om met haar te werken!"

Hans Kazàn -
Goochelaar. ondernemer & spreker

Met haar positieve uitstraling leidt Kim programma´s en gesprekken in goede banen en geeft zij de aanwezigen energie!

Kortom, zij is een zeer professionele en sympathieke dagvoorzitter met veel ervaring.

Kim beschikt over de onmisbare persoonlijke “magic” om van elk evenement iets speciaals te maken!

Van harte aanbevolen."

René Savelberg -
Spreker & groeikrachtexpert


"Wow! Na Kim op afstand te hebben gevolgd heb ik haar nu ook live meegemaakt. Als organisator en presentatrice van een groot event en met veel persoonlijkheid weet Kim van ‘groot’ iets ‘groots’ te maken - heel bijzonder. Sprankelend en ad-rem wordt het publiek maximaal betrokken. Ik kan haar van harte aanbevelen!"

Joep Brouns -
Anytime Fitness Benelux


"Kim is altijd goed voorbereid.

Ze neemt écht de tijd voor je

opdracht en wil je event samen

met jou naar een hoger niveau

tillen, geheel naar jouw wens!

Ze zal je gasten geboeid en

geëntertaind houden en ze denkt graag mee over de invulling van je event. Ze heeft voor ons naar volle tevredenheid al meerdere events, webinars en presentaties voor haar rekening genomen. Wij bellen Kim voor een presentatieklus!"

Anke Willems Jehne -
Limburgse Bestuurdersdag


"Met een gedegen voorbereiding ging je met een zelfverzekerde tred het podium op. Je brak meteen het ijs met een spontane uitspraak in je welkomstwoord.
Je charmante en goedlachse voorkomen gaf de sprekers een ontspannen start van hun presentatie.
Dank je wel voor een leuke samenwerking, je creatieve toevoegingen en je flexibiliteit!

Namens de organisatie van de Limburgse Bestuurdersdag 2023."

Laura Vondenhoff -
Zuyd Hogeschool Sittard


"Ik heb de professionaliteit van Kim inmiddels twee keer van dichtbij mogen meemaken. Kim heeft voor Zuyd Hogeschool het carrière-event gepresenteerd. Spontaniteit, bevlogenheid, humor en time-management in 1 persoon. Haar uitspraak 'til je event naar een hoger niveau met gepaste presentatie' maakt ze meer dan waar! Kim, dank voor je sprankelende bijdrage en graag tot een volgende keer!"

Eef Langeveld -
Rabobank


"Kim, top gedaan! Je voorbereiding en het leiden vd gesprekken. Je weet waar ieders kennis/passie zit en haalt deze met de juiste vragen op het juiste moment naar voren tijdens de forumdiscussie van Internationale Vrouwendag.

Marc Baadjou -
Baadjou Film & Productions

"Ik heb met Kim voor het eerst samengewerkt tijdens de Parkstad Limburg Economy Awardavond in de Nieuwe Nor in Heerlen.
Kim is prettig in omgang, communiceert duidelijk, bereidt zich goed voor en weet zich perfect in te leven in de situatie. Kortom een erg professionele & aangename toevoeging aan onze werkzaamheden als eventproducent. Iemand waar je op kunt bouwen!
Een samenwerking, 'smooth & easy' die naar meer smaakt."

Frans Voncken -
St. Parkstad Economy Award


"Voor de jaarlijkse awarduitreiking van de Economy Award heb ik Kim gevraagd het event te presenteren.  Zij overtuigde me er van om de presentatie samen voor rekening te nemen. Het was kortdag maar Kim was perfect voorbereid en haar aanwezigheid op het podium gaf mij een hoop rust waardoor ik me meer op de gasten van de avond kon richten en met vertrouwen de presentatie in Kims handen kon leggen! De avond was een succes!"

Marc Lammers -
Spreker & hockeycoach team NL

"Super bedankt voor onze samenwerking en jouw talent als dagvoorzitter. Wat was het weer een gave ochtend bij Anytime Fitness. Bedankt Kim, voor jouw gave introductie en jouw uitstekende begeleiding van deze twee mooie dagen. Dagvoorzitter zijn is niet makkelijk maar jij doet dat echt uitstekend. Met leuke humor en heel veel kennis van de doelgroep inspireer jij de hele zaal. Super leuk om samen met jou op het podium gestaan te hebben."

Mark Bertrand -
Zuyd Hogeschool Sittard 

"Tijdens ons afstudeerevent was Kim onze dagvoorzitter en met heel veel plezier kijk ik terug op onze samenwerking. In de voorbereiding dacht ze goed mee, gaf ze dankzij haar ervaring goede en zeer waardevolle tips en was ze echt een zeer prettige gesprekspartner. Tijdens het event zelf droeg ze het event helemaal en was ze gewoon een verlengstuk van ons. Ze voelde de sfeer steeds prima aan en speelde daar goed op in! Eigenlijk was Kim meer dan een voorzitter op die dag, ze was onze collega vanaf het begin. Ik kan haar alleen maar met volle overtuiging aanbevelen."

Vivianne Baar -
Zuyd Hogeschool Heerlen

"Kim heeft het Matchmaking Festival van Zuyd als dagvoorzitter geweldig voorgezeten! Alle programmaonderdelen aan elkaar gepraat en deelnemers geinterviewd op beeld. Dat ging op een natuurlijke, ongedwongen manier en in een warme en zeer enthousiaste stijl!"

Simone van Trier -
Dagvoorzitter


"Met veel plezier heb ik met Kim gewerkt voor de live uitgezonden TV- verkiezingsavond van de Gemeente Brunssum. Kim is professioneel, opgewekt en flexibel."

Fons Castermans -
Gemeente Brunssum


"Ik ben erg tevreden over het verloop van de avond en jouw rol als presentatrice. Ik krijg van alle kanten complimenten over de professionele opzet en uitvoering en in die prestatie heb jij een sleutelrol gespeeld. Wat mij betreft mag je voor 2026 de verkiezingsavond alvast in je agenda noteren."

Wendy Meertens -
Int. Vrouwendag Parkstad


"Sprankelend, humoristisch en gevat! Dat zijn de woorden die als eerste in mij opkomen als ik terugdenk aan jou als dagvoorzitter van het geweldige event op 8 maart."

Roenee Hanssen - 
Loyalis


"Voor een medewerkersbijeenkomst bij Loyalis zochten we iemand die ons programma kon leiden en de onderdelen aan elkaar kon praten. We vonden in Kim de perfecte host. Spontaan, goed voorbereid en in staat de grote groep te enthousiasmeren en gefocust te houden. Dank je wel Kim, voor je belangrijke bijdrage aan een succesvolle dag!"

Paul A.B. -
CVPG


"Met speciale dank aan Kim, voor haar presentatie tijdens de opening van CVPG, Centrum Voor Positieve Gezondheid. Kim heeft een ontspannen sfeer gecreëerd door de vorm van haar presentatie. Bijzonder leuk vonden wij het dat de hele presentatie in het dialect heeft plaatsgevonden, nadat ze dit aan de aanwezige groep had voorgesteld! Met veel humor, toewijding en passie. Deze opening was voor ons een groot succes! Als we een volgend event gaan plannen zullen wij zeker weer een beroep doen op de expertise van Kim"

Daphne Vinken -
Gemeente Brunssum


"Wij waren op zoek naar iemand die de grote opening van ons fantastische openluchttheater in Brunssum kon verzorgen. We kwamen uit bij Kim. Met veel enthousiasme en flexibiliteit heeft Kim dit opgepakt. We zijn erg tevreden en kijken terug op een prettige opening en een geweldige opening!"

Linda Verlinden -
SVO | PL


We hebben van Kim's dagvoorzitterschap gebruik mogen maken op het Sterk Techniek festival in Discovery Museum, maar het was zoveel meer dan dat! Meedenken in het bereiken van de juiste mensen, promofilmpjes maken, haar contacten inzetten waardoor wij een geweldige fotograaf en videograaf kregen. In één woord geweldig! Een absolute aanrader voor iedereen die een dagvoorzitter zoekt die meedenkt en werkt vanuit een intrinsieke motivatie om de vragen te stellen die iedereen wil weten op een informele en prettige manier. Waar voorwerk en nazorg tot het gehele pakket behoren! Wij zijn fan!

Erik Kusters -
SVO | PL

Het is altijd moeilijk om vooraf in te schatten hoe je een event het beste kan vormgeven. Eén ding wisten we vooraf wel al zeker; we wilden een vrouwelijke touch op ons Sterk Techniek festival. We hadden vooraf al goede verhalen gehoord over Kim en bij de eerste afspraak wisten we gelijk dat we een goede zet hadden gedaan. Kim is vanaf seconde één een goede meedenker en sparringspartner.  Ze is veel meer dan een presentatrice. Ze is een volwaardige partner bij de hele organisatie. Haar grote netwerk zet ze ook meteen goed in en ze is heel flexibel in haar afspraken en omgang. Kortom: Kim is zeker nog niet van ons af!

Jennie Rekers - 
Int. Vrouwendag Parkstad

"Voor de organisatie van Int. Vrouwendag Parkstad was Kim een geweldige aanwinst. Ze gaf de dag als dagvoorzitter een gouden randje. Niet alleen haar uiterst gedegen voorbereiding maar ook het meedenken met de organisatie maakten dat we vol vertrouwen het event konden openen. Zodra het event van start ging, stond niet alleen de microfoon maar ook Kim hélemaal aan. We hebben genoten van haar vakkundigheid en haar spontaniteit. Met gemak leidt ze een event en zorgt ze voor een lach en een traan! 

Silvy Doijen -
Eventcoördinator LIOF


"Bedankt voor je betrokkenheid, inzet én professionele begeleiding van dit event.

Je was van grote waarde en er is een mooi event neergezet!."

Iwan Paffen -
Consul Infra B.V.


"Kim ik wil je bedanken voor je professionele invulling als spreker op ons klantenevent. Ondanks de korte voorbereiding heb je iets moois neergezet! Nogmaals dank."

Jason Li -
Dadawan


"Kim heeft de opening van onze nieuwste vestiging, Little Dadawan, uitstekend gepresenteerd. We hebben haar zien presenteren tijdens de Parkstad Economy Award in Heerlen en we wisten direct dat ze onze opening goed zou kunnen hosten. Ze heeft dit meer dan waargemaakt en we zijn erg tevreden over hoe de avond is verlopen. Kim had zich goed voorbereid en kon iedereen met haar vrolijke en energieke stem en lichaamstaal direct vermaken. Op een professionele wijze heeft ze de opening van onze zaak gepresenteerd en dankzij haar aanwezigheid is de avond een groot succes geworden. We zijn Kim erg dankbaar voor haar bijdrage aan deze gelegenheid en aanbevelen haar warm aan voor andere evenementen."

Elise Mertens -
Mertens Bouw B.V.


"Voor ons 23e symposium hebben wij Kim benaderd om de rol van dagvoorzitster in te vullen. Na een prettig voorbereidend gesprek is Kim direct aan de slag gegaan. Ze heeft onze sprekers benaderd om zich zo goed mogelijk voor te bereiden. Het Symposium is goed verlopen. Dank je wel Kim, voor je enthousiaste bijdrage als dagvoorzitster!"

Santos van den Berg -
Eventfotograaf


"Kim is een getalenteerd en zeer bewogen karakter op het podium. Moeiteloos praat zij stukken aan elkaar, biedt een interactieve klik met het publiek, stelt vragen en is bijzonder grappig. Kim leest zich in in haar doelgroep en weet moeiteloos verschillende feitjes en bijzonderheden te noemen voor een ongedwongen klik met haar publiek."

Jouw referentie hier?


Ik kijk er naar uit om jouw referentie toe te voegen! Om die te verdienen presenteer ik natuurlijk graag voor je. Get in touch!