Presentatrice

Met veel plezier ben ik je

P R E S E N T A T R I C E

Presenteren op beeld.

Zoek jij iemand om op beeld voor je te presenteren dan ben ik je graag van dienst. Gescript of spontaan, met autocue of zonder, in het Nederlands of Limburgs dialect. Het kan allemaal! Ik presenteer al jaren verschillende TV- en radioprogramma's voor RTV Parkstad - een van de vijf grootste lokale zenders van Nederland. Daarnaast presenteerde ik in de coronaperiode ook diverse webinars voor opdrachtgevers.


Wil je een (bedrijfs)film maken maar heb je de contacten en of de creativiteit niet dan kan ik het hele project voor je uit handen nemen. Ik heb een hoop connecties om een team samen te stellen dat jouw project naar wens uitvoert. Ook als je me niet als presentatrice nodig hebt maar iemand zoekt om je film te helpen maken, regiseren en zelfs te stylen. Ik heb een groot netwerk van filmmakers, fotografen, styliste en visagisten beschikbaar.  Dit is overigens ook mogelijk voor fotoshoots, mocht je naast je bedrijfsfilm bijvoorbeeld ook fotografie wensen.

WAAROM KIM?

Presenteren is een vak. Een boodschap natuurlijk overbrengen met de juiste intonatie, blik en woordkeuze daar draait het om. Ik ben dan ook altijd blij met de reacties die ik ontvang op de TV-items die ik maak. Natuurlijk, spontaan, duidelijk, enthousiast en vriendelijk zijn kernwoorden die ik vaak terug hoor. Voor mij voelt het als een vanzelfsprekendheid om te presenteren. Laat me je daarom helpen met je klus!

Ik heb veel ervaring met het van A tot Z voorbereiden van TV-programma's en verschillende soorten cameraitems. Van script tot edit! 


WERKWIJZE


Als je je bedrijfsfilm, film, online of offline item wil laten presenteren is goede voorbereiding het allerbelangrijkst.
Presenteren is echter niet alles. Bij het maken van een goede film, hoe lang of kort ook, is de wijze waarop alles in beeld komt leidend. We bespreken daarom uitgebreid je wensen. Mocht blijken dat je de wensen die je hebt zelf niet uit kunt voeren dan kan ik je daarbij helpen.

Afhankelijk van de omvang van het project wordt een team samengesteld, een planning gemaakt en gaan we van start!